18 квітня 2013 року на базі Андрушівського професійного ліцею відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності

  18 квітня 2013 року  на базі Андрушівського професійного ліцею відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності учнів ПТНЗ з професії “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва”. В конкурсі брали участь представники 10 навчальних закладів Житомирської області.

Бердичівський професійний аграрний ліцей представляв учень ІІ курсу групи 19 ТС Павлов Володимир Ігорович.

В конкурсі було ІІ тури:

І – теоретичний, полягав у перевірці професійно-теоретичних знань з предметів: агротехнологія, трактори, с/г машини, комплексна система ТО і ремонту с/г техніки, правила дорожнього руху, охорона праці. Учень виконував тестові завдання на персональному комп’ютері.

ІІ – практичний, включав наступні завдання:

–         регулювання плуга на задану глибину оранки;

–         управління трактором по заданому маршруту.

  Павлов Володимир виборов ІІ місце у конкурсі та отримав диплом учасника ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності учнів ПТНЗ з професії “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва”.

  19 квітня 2013 року на ранковій лініці переможця конкурсу привітали адміністрація, педагогічні працівники, учні ліцею та оголошено  подяку від адміністрації ліцею майстрам виробничого навчання Сичу Сергію Євгеновичу та Сироїду Руслану Віталійовичу за підготовку учня до конкурсу.