Щороку 20 жовтня кухарі і кулінари усього світу відзначають своє професійне свято. Цей день є чудовою нагодою ще раз подякувати людям, які не просто готують їжу, а створюють справжні кулінарні шедеври, вкладаючи в них свої знання, творчість і безцінний досвід. Свято має на меті не тільки вшанувати працю професійних кухарів, а й поширювати ідеї здорового харчування та популяризувати кулінарне мистецтво серед молоді.
Вітаємо зі святом здобувачів освіти ДНЗ «Бердичівське ВПУ», які опановують професію «Кухар» та усіх працівників, для кого улюблена справа стала життєвим покликанням. Бажаємо вам нових кулінарних ідей, насолоди від моментів приготування їжі та вдячності від кожного, хто куштуватиме ваші страви.
Особливим це свято стало для наших першокурсників, адже вони тільки починають свій шлях у професії, яка, сподіваємось, у майбутньому приноситиме усім користь і задоволення.