У здоровому тілі – здоровий дух

1

  Учні Бердичівського професійного аграрного ліцею брали активну участь 23 квітня 2013 року у Спартакіаді серед учнів ПТНЗ міста Бердичева, яка проходила на базі Бердичівського професійно-технічного училища №4. Спартакіада проходила з метою популяризації спорту та активного відпочинку, формування здорового способу життя, залучення учнівської молоді, зокрема дітей-сиріт та дітей, які проживають у кризових сім’ях, до занять спортом.

  Загальне керівництво підготовкою та проведенням змагань здійснювало управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Бердичівської міської ради. Безпосереднє проведення заходу забезпечувала суддівська колегія під керівництвом головного судді змагань Подгорчука Олександра Івановича та Бердичівської громадської організації «Молодь обирає життя».
Змагання проводились з таких видів спорту: футбол, настільний теніс, шашки, армреслінг та перетягування канату.
Учні Бердичівського професійного аграрного ліцею показали себе на найвищому рівні: Бохман Максим отримав диплом за перше місце з настільного тенісу та за друге місце з шашок; команда ліцею також отримала перше місце з армреслінгу. У змаганнях з футболу та перетягування канату судді присудили нашій команді друге місце. Серед дівчат у змаганнях з настільного тенісу Машкара Світлана отримала третє місце. Найкращим спортсменом у нашій команді було визнано Штоюнду Івана. За загальною кількістю балів команда Бердичівського професійного аграрного ліцею отримала почесне друге місце.
Після змагань учні ділились позитивними враженнями, дякували організаторам та були вдячні за весело проведений день.