Центри кар’єри: найкращі практики та досвід США

За ініціативи #EducationUSA_Ukraine та за підтримки Міністерство освіти і науки України з 2 по 4 липня 2024р. було проведено воркшоп на тему “Центри кар’єри: найкращі практики та досвід США”. Захід відбувся у форматі “наживо” з виїздом до м. Варшава ( Республіка Польща).

Під час воркшопу учасники змогли дізнатися про новітні підходи до роботи кар’єрних центрів та досвід провідних громадських коледжів США від спікерок Dana Fallon (Northern Virginia Community College), Carly O’Keefe (Monroe Community College), Oksana Knyaz (Green River College). Тренерки #EducationUSA_Ukraine Наталія Гринько, Яна Овчаренко та Оксана Гусакова провели цікаві сесії щодо кар’єрного планування, навчання впродовж життя, написання мотиваційних листів, CV та резюме, а також сесію про специфіку ведення та проходження співбесіди.

Представницею від ДНЗ “Бердичівське вище професійне училище” на цьому заході була викладачка іноземної мови Ірина ЛЕСЬКО.

Висловлюємо вдячність команді #EducationUSA_Ukraine та Генеральному директору Директорату професійної освіти у Міністерстві освіти і науки України Ірині Шумік за надану можливість отримати цінний досвід спілкування зі спікерками, тренерками і колегами з усіх куточків нашої країни та незабутні враження від плідного воркшопу.

Посилання на сайт з матеріалами воркшопу:

http://surl.li/fpsyos