Знайди свою мету в житті

Громада процвітає,
якщо її члени садять дерева,
у затінку яких їм ніколи не доведеться сидіти.
Давньогрецька мудрість

Наш час потребує лідерів нової формації – людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно. Навички управління починаються з участі в учнівському самоврядуванні. Бути членом учнівської ради училища – почесно і відповідально. Це допомагає набувати необхідні знання, уміння і соціальний досвід.
28 березня 2018 року Казмірчук Геннадій та Прикладівський Ярослав, представники учнівської ради училища, взяли активну участь у навчанні лідерів учнівського самоврядування закладів професійно-технічної освіти області. Учні набували навички управлінської діяльності, детально обговорювали проблеми сучасного молодіжного середовища, вчилися працювати в команді, виділяти пріоритети у роботі учнівської ради, а також спробували себе в акторській діяльності форум-театру.
Постійна підтримка мотиваційно-потребнісної сфери учнів, бажання безперервного самовдосконалення – головне завдання педагогічного колективу училища у системі організацій та розвитку учнівського самоврядування освітнього закладу.

003