Наш веб-сайт у Всеукраїнському ТОПі

30 березня 2018 року завершився 8-й Конкурс на кращий веб-сайт закладу освіти. Захід був організований Інтернет Асоціацією України і проходив за підтримки Міністерства освіти і науки України.
Мета конкурсу – поширення сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі, забезпечення прозорості і відкритості закладів освіти, формування загальнодоступних ресурсів з інформацією про діяльність навчального закладу.
Оцінка веб-сайтів здійснювалась за кількома критеріями: зручність використання, контент, динаміка, дизайн і технічні показники. Участь у конкурсі взяли понад 2000 закладів освіти України. Організатори сформували 5 окремих номінацій, в кожній з яких було оголошено топ-25 веб-ресурсів.

ДНЗ «Бердичівське ВПУ» теж став учасником цього конкурсу у номінації «веб-сайти навчальних закладів професійно-технічної освіти». За результатами голосування незалежного професійного журі наше училище на Всеукраїнському рівні посіло 22 місце і стало єдиним навчальним закладом серед ПТНЗ Житомирської області, який увійшов до топ-25.
Веб-сайт ДНЗ «Бердичівське ВПУ» є активним елементом освітнього процесу закладу. Кожен відвідувач тут може легко знайти необхідну інформацію про училище, ознайомитись з подіями, які відбуваються протягом навчального року, а також отримати відповіді на питання, поспілкувавшись з директором у інтернет-приймальні.
Адміністратор сайту Лілія Бабич дбає, щоб інформація про навчальний заклад вчасно оновлювалась, а новини були цікавими та оперативними.
Результати конкурсу