Обласна секція методистів ЗП(ПТ)О

20 листопада 2019 року на базі ДНЗ «Бердичівське ВПУ» проходила обласна секція методистів.

Усіх гостей  очікувала дуже насичена програма. Вітання розпочалося із «кола дружби», яке допомогло налаштуватися  на продуктивну роботу.

 Знайомство з закладом проходило у вигляді демонстрації відеофільму про нашу роботу та здобутки. Наступним етапом став виступ заступника директора з НВР Артеменко С. М. на тему «Організаційний супровід дослідно-експериментальної роботи педагогічного  колективу ЗП (ПТ)О»

   Методист училища Осипчук О.В. розповіла про роль методиста ЗП(ПТ)О в розвитку компетентностей педагогічних працівників, а також продемонструвала виробничі та педагогічні технології, які впроваджують в освітній процес викладачі та майстри виробничого навчання училища.

     Далі за планом учасники секції відвідали уроки  теоретичного  та виробничого навчання.

     Урок теоретичного навчання з предмета «Ліквідація аварій та їх наслідків, надання першої долікарської допомоги» підготували і провели викладачі Лібіченко Ю.В. та Цегельник М.С. 

Урок був цікавий тим, що викладачі використали велику кількість різноманітних інноваційних педагогічних технологій.

     Не менш цікавим та методично досконалим був урок виробничого навчання з професії «Кондитер», де майстер Клименюк Р.Б. продемонструвала майстер-клас з виготовлення прикрас із шоколаду.

     Після обговорення відкритих уроків виступили голови методичних комісій та показали результати впровадження нових освітніх програм.

     Артеменко С.М. розповіла про психологічний супровід діяльності педагогічного колективу щодо удосконалення науково-методичної та дослідно-експериментальної роботи.

Завершилась робота секції методистів традиційним обговоренням усіх заходів, де члени секції на високому рівні оцінили діяльність всіх учасників, а далі гостей чекав концерт від учнів училища.