Перемога на «Battle Chefs 3.0»

З 19 по 20 жовтня 2018 року в м. Житомир проходив ІІІ-й відкритий Житомирський обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 3.0» на кубок голови Житомирської обласної державної адміністрації та кубок Житомирського міського голови. Конкурс організовано на базі Центру оптової торгівлі «Метро». Цьогоріч свої кулінарні таланти тут демонстрували учні та майстри виробничого навчання з 10 закладів професійно-технічної освіти області.
Роксолана Броніславівна Клименюк, майстер виробничого навчання ДНЗ «Бердичівське ВПУ», на «Battle Chefs 3.0» презентувала свої солодкі вироби. За результатами оцінки компетентного журі конкурсантка посіла І місце в номінації «Роботи з шоколаду» та ІІ місце у номінації «Торт».
44460841_1106289576214495_3257514857569714176_n 44389110_1107153916128061_2600644371795673088_n 44398071_1107153812794738_2235432883026132992_n
Щороку Роксолана Броніславівна Клименюк бере участь у подібних конкурсах, адже вони дають шанс показати на загал свій професіоналізм та творчість. Роксолана Броніславівна – молодий майстер, що вміє гармонійно поєднувати роботу та навчання, професійне зростання та особистісний саморозвиток.
Колектив ДНЗ «Бердичівське ВПУ» щиро вітає переможницю і сподівається, що список досягнень Роксолани Броніславівни буде тільки поповнюватись та відкриє для талановитого майстра нові горизонти.