З 19 по 20 жовтня 2018 року в м. Житомир проходив ІІІ-й відкритий Житомирський обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 3.0» на кубок голови Житомирської обласної державної адміністрації та кубок Житомирського міського голови. Конкурс організовано на базі Центру оптової торгівлі «Метро». Цьогоріч свої кулінарні таланти тут демонстрували учні та майстри виробничого навчання з 10 закладів професійно-технічної освіти області.
Роксолана Броніславівна Клименюк, майстер виробничого навчання ДНЗ «Бердичівське ВПУ», на «Battle Chefs 3.0» презентувала свої солодкі вироби. За результатами оцінки компетентного журі конкурсантка посіла І місце в номінації «Роботи з шоколаду» та ІІ місце у номінації «Торт».
Щороку Роксолана Броніславівна Клименюк бере участь у подібних конкурсах, адже вони дають шанс показати на загал свій професіоналізм та творчість. Роксолана Броніславівна – молодий майстер, що вміє гармонійно поєднувати роботу та навчання, професійне зростання та особистісний саморозвиток.
Колектив ДНЗ «Бердичівське ВПУ» щиро вітає переможницю і сподівається, що список досягнень Роксолани Броніславівни буде тільки поповнюватись та відкриє для талановитого майстра нові горизонти.