Зустріч з воїнами АТО “Хоробрі серця”

14 жовтня українці відзначатимуть християнське свято «Покрова Пресвятої Богородиці». Покрова є покровительницею українського війська.
З 2015 року Указом президента України П. Порошенка цей день вважається державним святом – Днем захисника України.
9 жовтня в училищі відбувся захід «Хоробрі серця», присвячений воїнам, які захищають і захищали незалежність нашої держави на передових рубежах АТО. Захід відбувся в рамках Всеукраїнської акції «Скажи «Дякую» захиснику України».
На зустріч прибули випускники училища – учасники АТО, герої, які пройшли Дебальцівське пекло, воювали в Авдіївській промзоні: Голіба Дмитро і Зябліцев Вадим.
Слайд2 Слайд1

Ведучі звернулись до них зі словами:
Дорогі гості, захисники й герої України! Ми раді Вас вітати у стінах нашого училища. Нам дуже приємно, що Ви з мужністю, наполегливістю й вірою в краще майбутнє стали на захист Батьківщини.
Більше сотні наших випускників пройшли цей шлях.
Не оминуло горе і нас. На Донбасі загинули випускники училища Ковтун Сергій, Вітковський Валерій, пропав безвісти Якимчук Владислав.
«Дякую тобі, солдате, за те, що ти стережеш нашу славну Україну і оберігаєш всіх українців від загибелі. Велике спасибі тобі за те, що ти не шкодуєш свого життя задля миру на нашій землі та моєї щасливої юності».
Зустріч вийшла дуже хвилююча, зворушлива. Гості розповіли багато цікавого. Їх історії показали, що вони справжні патріоти України, а їх вчинки гідні наслідування.