Майстерність приготування смачних ласощів

Майстерність приготування смачних ласощів – кондитерських виробів – цінувалося у всі часи, а секрети вишуканого смаку тортів, цукерок та інших солодощів завжди зберігаються в суворій таємниці. Кондитер – фахівець, що володіє знаннями, навичками приготування кондитерських виробів і технологією даного процесу. Кондитер повинен володіти вишуканим смаком, фантазією і мати схильність до творчості. Кращі творіння фахівців цього профілю по праву порівнюють з творами мистецтва. Наші учні наполегливо намагаються здобути звання найкращих творців в кондитерському мистецтві. Своїми навичками та вміннями вони продемонстрували це під час участі в проведенні тижня з професії «Кондитер».
24 жовтня 2017 року був організований та проведений конкурс “Кращий кондитер 2017” серед учнів груп
8-11К та 9-11К
Слайд1 Слайд2
В четверг 26 жовтня був проведений відкритий урок виробничого навчання “Оздоблення тістечок і тортів технікою Малазійських квітів.”
Слайд6 Слайд5
27.10.2017р. майстер Клименюк Р.Б. провела вікторину «Смаколики». Учні продемонстрували високий рівень своїх знань та професійних вмінь.
Слайд4 Слайд3