20-21 жовтня в ТЦ «Метро» проходив ІІ відкритий Житомирський обласний чемпіонат кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 2.0». Кухарі нашого училища не могли залишити поза увагою такий грандіозний захід, який зібрав майстрів кулінарії з усієї України. До складу журі конкурсу увійшли відомі українські ресторатори, технологи, підприємці – люди, які знають усі тонкощі цього бізнесу, тому для наших викладачів та майстрів почути їх думку та поради було дуже важливо.
Два дні насиченої програми – майстер-класи, практичні змагання кулінарів та сервіс-класи – неабияк виснажили наших конкурсантів, але результат як зажди порадував. Майстер виробничого навчання Клименюк Роксолана Броніславівна стала переможницею у номінації Арт-клас «Весільний або святковий торт» і отримала від голови Житомирського осередку Асоціації кулінарів України золоту медаль та диплом І ступеня.
Роксолана Броніславівна залюбки бере участь у подібних заходах. Вони дають можливість не лише продемонструвати свій талант, а й пізнати щось нове в улюбленій справі, підвищити професійний рівень, познайомитись з цікавими та неординарними особистостями. Цей досвід молодому майстру неодмінно стане в нагоді, адже отримані знання завжди можна використати на заняттях, відкриваючи перед учнями різнобарвний світ сучасної кулінарії.