Кулінарні фіналісти

19 жовтня 2017 року на базі ДПТНЗ «Житомирське вище професійне училище сервісу і дизайну» за ініціативи Житомирського міського осередку Асоціації Кулінарів України проведений ІІ Житомирський обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 2.0» серед учнівської молоді системи професійно-технічних навчальних закладів.
Чемпіонат проводився з метою підвищення якості професійного навчання та підтримки юних кулінарів, організації співпраці між навчальними закладами області з питань підготовки кваліфікованих робітників, розвитку кулінарного мистецтва Житомирщини, а також з нагоди 20-ї річниці створення Житомирського міського осередку Асоціації Кулінарів України.
Учасники чемпіонату змагались за різними напрямками. Майстер виробничого навчання Клименюк Роксолана Броніславівна представляла торт «Шоколадний оазис» в номінації АРТ-клас «Весільний або святковий торт», за який отримала золоту медаль і диплом І ступеня.

  • IMG_20171019_091341 1 009
  • Училище пишається своїм учнем Котюком Іваном, який навчається за професією «Кухар; пекар» у групі 15 КП. На конкурсному майданчику він готував страву сучасної кухні «Медальйон в дуеті з фуа-гра з пікантним соусом». Страва була оригінальна, кольорова, з творчою презентацією. Результатом його професійної майстерності став диплом ІІІ ступеня та бронзова медаль.
    22552858_875124035997718_842318602901269210_n 1 007