Всеукраїнський огляд-конкурс професійно-технічних навчальних закладів на кращу організацію роботи з охорони праці 2017р.

Відповідно до наказу управління освіти і науки облдержадміністрації від 01.03.2017 №65 «Про організацію і проведення обласного етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу ПТНЗ на кращу організацію роботи з охорони праці» впродовж березня-травня 2017 року було проведено І етап (початковий) та ІІ етап (обласний) Всеукраїнського огляду-конкурсу ПТНЗ на кращу організацію роботи з охорони праці, в якому наше училище взяло активну участь.
Огляд-конкурс спрямований на забезпечення належних, безпечних і здорових умов праці та навчання в професійно-технічних навчальних закладах.
Мета огляду-конкурсу
Головною метою огляду-конкурсу є вдосконалення роботи щодо створення належних, безпечних і здорових умов праці та навчання, запобігання нещасним випадкам, професійним захворюванням учнів, слухачів, працівників професійно-технічних навчальних закладів; визначення пріоритету їх життя і здоров’я; використання передового досвіду організації роботи щодо забезпечення охорони праці.

Завдання огляду-конкурсу
Поліпшення умов і підвищення рівня безпеки праці та навчання в училище, попередження травматизму і професійних захворювань усіх учасників навчально-виховного процесу.
Підвищення відповідальності адміністрації за забезпечення належних, безпечних і здорових умов праці та навчання.
Комплексне розв’язання завдань управління охороною праці в галузі професійно-технічної освіти.
За підсумками огляд-конкурсу переможцями стали колективи навчальних закладів, які: виконали заходи з охорони праці, передбачені колективним договором, угодою; не мали випадків виробничого травматизму серед працівників, травматизму пов’язаного з навчально-виховним процесом серед учнів; забезпечили відповідність стану умов праці та навчання чинним нормативно-правовим актам з охорони праці та санітарним нормам і правилам проведення навчально-виховного процесу; виконали всі умови проведення огляду-конкурсу.
За результатами огляду-конкурсу було вирішено нагородити наше училище Дипломом управління освіти і науки облдержадміністрації за четверте місце – дипломом ІІІ ступеня – колектив ДНЗ «Бердичівське вище професійне училище» (директор Поліщук Т.П.).
Нагородити подякою управління освіти і науки за ефективну роботу з комплексного розв’язання завдань охорони праці, безпеки життєдіяльності у професійно-технічних навчальних закладах Чепіль Оксану Олександрівну – інженера з охорони праці ДНЗ «Бердичівське вище професійне училище».
IMG_0001 IMG_0002