Ярмарок професій

Інформувати молодь про стан ринку праці, знайомити з вільними вакансіями на ринку праці, надати поради щодо пошуку роботи, написання резюме та проходження співбесіди з роботодавцями – мета профорієнтаційного заходу, який пройшов 17 травня 2017 року в училищі за сприяння центру зайнятості м.Бердичева.
Директор Бердичівського міського центру зайнятості Микола Миколайович Коваль розповів учням про роль роботи в житті людини та її місце на карті життя. Заступник директора Світлана Володимирівна Сірацька надала інформацію про вакансії на ринку праці та стажування на робочому місці. Начальник відділу по взаємодії з роботодавцями Ірина Олександрівна Громова познайомила учнівську молодь з важливими кроками професійного успіху. Тетяна Михайлівна Козубова, профконсультант центру зайнятості, повідомила про ризики, з якими можна зустрітись в процесі пошуку роботи, надала рекомендації щодо написання резюме, наголосила на основних аспектах під час проходження співбесіди з роботодавцями. Приватний підприємець, власник кафе “Гетьман” Людмила Андріївна Мазур поділилась власним досвідом роботи та запропонувала учням вакансії у своєму закладі.
P1170121 P1170127
Учні переглянули фільм про можливості роботи у державній прикордонній службі України. Кожен учасник заходу на згадку отримав друковані матеріали і рекомендації щодо ефективного пошуку роботи.
P1170125 P1170131