Тиждень з професії “Водій автотранспортних засобів”

В рамках виконання методичного плану роботи на 2016 – 2017 навчальний рік з 06 по 10 лютого 2017 року в ДНЗ «Бердичівське вище професійне училище» проходив предметний тиждень з професії «Водій автотранспортних засобів».
Впродовж тижня викладач предметів професійно-теоретичної підготовки Цегельник М.С. провів ряд заходів. 06 лютого 2017 року організовано виставку стіннівок, літератури та методичних розробок у кабінеті № 2 «Правила дорожнього руху». 07 лютого відбулася демонстрація фільмів «Безпечна поведінка на дорогах».
Слайд2 Слайд1
Безпека дорожнього руху відіграє у нашому житті все більшу й вагомішу роль. Без перебільшень можна сказати, що історія наземних транспортних засобів почалася ще із винайдення колеса. Але змінились часи, прискорився темп життя – і зараз нам вже ніяк не обійтися без автомобілів, автобусів, тролейбусів та і. – автомобілі стали нормою для сучасної людини. Тому й збільшується кількість професій, які обслуговують автотранспорт. Серед них – водій, професія, яка була і буде однією із найважливіших.
08 лютого в рамках тижня з професії «Водій автотранспортних засобів» було проведено перший етап конкурсу фахової майстерності серед учнів груп 24 ТС та 8-11 Т. Конкурсантам було запропоновано по 40 тестових запитань. В цілому всі учасники конкурсу справилися з поставленими завданнями. Найбільш характерні помилки допускались за темами: «Регулювання дорожнього руху», «Зупинка і стоянка», «Проїзд перехресть», «Технічний стан транспортних засобів та їх обладнання».
Переможцями конкурсу стали учні:
1 місце:
Коновальчук Дмитро (гр. 24 ТС)
Тверц Іван (гр. 8-11 Т)
2 місце:
Загоруйко Дмитро (гр. 8-11 Т)
Мохоїд Олег (гр. 8-11 Т)
3 місце:
Мацкевич Владислав (гр. 24 ТС)

09 лютого 2017 року викладач предметів професійно-теоретичної підготовки Цегельник Михайло Станіславович провів відритий урок з предмета «Правила дорожнього руху» на тему «Обгін». Метою уроку було з акцептувати увагу учнів на те, що з кожним роком зростає інтенсивність руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.
Слайд6 Слайд5

Слайд4 Слайд3