Заступник директора ПТНЗ – 2016

На базі Державного навчального закладу «Житомирське вище професійне технологічне училище» 14 грудня 2016 року проведений конкурс «Заступник директора ПТНЗ – 2016» серед заступників директорів професійно-технічних навчальних закладів області. Конкурс проводився за трьома номінаціями: «Заступник директора з навчальної роботи», «Заступник директора з навчально – виробничої роботи», «Заступник директора з навчально – виховної роботи».
Мета і основні завдання конкурсу – підвищення рівня професіоналізму і престижу посади заступника директора професійно – технічного навчального досвіду, поширення та впровадження інноваційних управлінських проектів у практику діяльності навчальних закладів.
У конкурсі брали участь 6 заступників директорів з навчальної роботи, 10 заступників директорів з навчально – виховної роботи та 18 заступників директорів з навчально – виробничої роботи – представники 24 професійно – технічних навчальних закладів області.
З усіх учасників конкурсу за рішенням журі визначено 9 фіналістів. Конкурсна програма передбачала виконання тестових завдань з питань законодавчо – нормативної бази професійної освіти, педагогіки та психології, презентацію інноваційних управлінських проектів.
У фіналі шаш навчальний заклад представляла заступник директора з навчально-виховної роботи Артеменко Світлана Миколаївна. Ії високий професійний рівень, організаторські здібності та вміння впроваджувати в навчально-виховний процес проектні технології були відзначені членами журі.
Артеменко Світлана Миколаївна нагороджена дипломом управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації.
P1150719 I2zCMlNx3D4