Освоєння нових технік в кондитерстві

16 грудня 2016 року майстер виробничого навчання Ліпська Роксолана Броніславівна провела відкритий урок на тему “Оздоблення пряничних виробів глазур’ю” в групі 8-11К. Під час уроку були продемонстровані відеофільми “Технологія приготування айсингу”. Також учні представили чвої відеопрезентації, попередньо підготовлені як домашнє завдання. Ліпська Р.Б. чітко продумала і гармонійно поєднала структурні елементи уроку, використала сучасні засоби навчання, а ще проявила свою майстерністьв організації роботи на уроці. На думку педагогічних представників, які були присутні на заході, урок мети досяг. Учні навчились оздоблювати пряники різнокольоровим айсингом і на практиці показали гостям набуті знання.
U_CVXkBdjAw wNnPWS4dEbA
NJ4fyrFMt9s c_uI85zek88