Фест-розмаїття

   IMG_8952

  20 червня 2013 року на базі Бердичівського професійного аграрного ліцею відбувся інтегрований фестиваль «Фест-розмаїття» за участю учнів ліцею та учнів професійно-технічних навчальних закладів міста Бердичева. В організації заходу об’єднали зусилля Бердичівська громадська організація «Молодь обирає життя», Літературне угрупування       «СТАН» (Луганськ), Молодіжний інноваційний центр «Медіа-М» (Київ), відділ у справах сім’ї, молоді та спорту   Бердичівської райдержадміністрації та військові частини А 3091, А 0804.

  Фестиваль проводився з метою популяризації активних видів відпочинку, формування здорового способу життя, військово-патріотичного виховання, розвитку творчих здібностей учнів.

  Інтегрований фестиваль «Фест-розмаїття» є завершальним заходом проекту «Особливі виборці…». Він реалізовувався Молодіжним інноваційним центром «Медіа-М» (Київ) та громадськими організаціями, що представляють національні, релігійні меншини, молодь та людей з інвалідністю з 6-ти областей України протягом 2012-2013 років за кошти Європейського Союзу.

  Програма фестивалю складалася з екскурсії по території ліцею, пригодницької гри «КВЕСТ», тренінгу з подолання стереотипів, «живої бібліотеки», демонстрації прийомів рукопашного бою, музичного виступу військового оркестру та вогнища дружби.