Кулінарний майстер-клас

ДНЗ «Бердичівське ВПУ» продовжує знайомити молодь з цікавою та смачною професією «Кухар». Нещодавно викладачка та майстри виробничого навчання нашого училища провели виїзний кулінарний майстер-клас для здобувачів освіти однієї зі шкіл Семенівської ТГ.

Викладачка предметів професійно-теоретичної підготовки Ірина Перетятько та майстриня виробничого навчання з професії «Кухар» Ірина Залозна продемонстрували технології приготування гарячої основної страви «Реберця в пікантному соусі», млинців з грибами та салату «Бердичівський». Готували також смачні десерти: млинці з солодкими начинками та профітролі з вершковим кремом. Майстер виробничого навчання Сергій Васильчук показав приклад правильного та стильного сервірування столу.

Глядачі мали можливість долучитися до кулінарного мистецтва і проявити фантазію під час презентації власноруч приготовлених страв.

Кухар – це не лише технічна професія, а й творча, тонка та багатогранна водночас, яка ніколи не втрачала своєї актуальності. Наше училище дає старт майбутнім успішним кухарям, які улюблене заняття зробили справою усього життя.