Вебінар обласної методичної секції педагогічних працівників автомобільного транспорту та механізації сільського господарства

22 грудня 2020 року на базі НМК ПТО у Житомирській області в рамках обласної методичної секції педагогічних працівників автомобільного транспорту та механізації сільського господарства проведено навчально-практичний вебінар на тему «Особливості проведення дистанційного навчання з окремих предметів (компонентів) з професій сільськогосподарського спрямування та транспорту».

Участь у вебінарі взяли 30 педагогічних працівників з 11-ти ЗП(ПТ)О. Відкрила вебінар методист НМК ПТО Колчик О.Г., яка зосередила увагу учасників на особливостях проведення дистанційного навчання з окремих предметів (компонентів) з професій сільськогосподарського спрямування та транспорту. Опрацьовано з учасниками вебінару лист МОН України від 16.12.2020 № 1/9-697 «Щодо організації освітнього процесу в закладах професійної (професійно-технічної) освіти з 08 січня 2021 року».

Власним досвідом щодо організації та проведення лабораторно-практичних робіт при опрацюванні професійного модуля СРСГМУ – 2(1-2).2 «Виконання технічного обслуговування та ремонту машин» з професії 7233 Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування поділилися викладачі ЛПЛ Денисюк В.Г. та ДНЗ «Бердичівське ВПУ» Козиренко Ю.П.

Методист НМК ПТО у Житомирській області Колчик О.Г. ознайомила учасників вебінару із змінами законодавства України щодо ПДР, які відбулися у 2020 році (внесення змін до постанови КМУ від 10.10.2001 р. №1306 «Про правила дорожнього руху» за 2020 рік). В рамках підготовки до атестації педагогічних працівників на розгляд членам секції були представлені презентації досвідів роботи педагогічних працівників, які атестуються у 2021 році. Членами обласної методичної секції педагогічних працівників автомобільного транспорту та механізації сільського господарства схвалено досвіди роботи педагогічних працівників, які атестуються у 2021 році. Члени секції вирішили взяти до уваги та використовувати в своїй діяльності кращі напрацювання педагогічних працівників області в сфері організації та проведення дистанційного навчання здобувачів освіти (для галузей транспорту та сільського господарства).Матеріал взято зі сторінки Професійна освіта Житомирщини https://www.facebook.com/groups/269195727756788832Охват (люди)5ВзаимодействияПродвигать публикацию