Предметний тиждень з математики

З 14 по18 грудня в ДНЗ «Бердичівське вище професійне училище» викладачем Чупринською Тетяною Вікторівною проводився предметний тиждень математики.До участі в тижні математики були залучені здобувачі освіти всіх груп.У понеділок 14.12.2020р. пройшла математична олімпіада, що включала головоломки, ребуси. Захід пройшов цікаво і весело. Діти продемонстрували активність, кмітливість, винахідливість.

В олімпіаді брали участь 18 учнів.

Переможці: І місце – Журавльов Єгор (група 19КП);

ІІ місце – КозачукОлена (18КП), Дацюк Софія ( група 18КП);

ІІІ місце – Ковтонюк Андрій (група19КП),Прокопчук Діана ( група 18К).

У вівторок 15.12.2020 було проведено у всіх групах виховну годину; «Цікаві факти про числа».

Середа 16.12 пройшла під лозунгом: «Цифри не управляють світом, але вони показують, як управляється світ.(І.Гете)». В цей день в групі 31ТФ відбувся відкритий виховний захід: «Математичний турнір «Розумники».

У четвер 17.12.2020 р. всі здобувачі освіти були залучені до перегляду відеофільму «Математика – це цікаво».Впродовж усього тижня здобувачі освіти розгадували кросворди, розв’язували логічні задачі і головоломки із сірниками, грали в ігри, відповідали на запитання вікторини, а також дізнались багато цікавого про життя видатних математиків, історію походження математичних знаків, познайомилися з різноманітними легендами про математику.У п’ятницю 18.12 на ранковій лінійці було підведено підсумки предметного тижня, відзначено всіх активних учасників, а переможців математичної олімпіади нагороджено грамотами.