Знову перемога! Дніпро чекає наших кухарів!

16 квітня 2019 року в Житомирі відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності здобувачів професійної освіти з професії «Кухар». Конкурс проводився у два тури. Теоретичний тур дав змогу перевірити знання учасників під час виконання тестових завдань.
Практичний тур передбачав приготування фаршированого курячого філе зі складним гарніром та яблук смажених в тісті. Учні були повністю забезпечені необхідним інвентарем та устаткуванням для комфортної роботи. Спостерігали за процесом приготування страв члени журі та оргкомітету.
DSC_1113 DSC_1176

DSC_1183 DSC_1110
Державний навчальний заклад «Бердичівське вище професійне училище» на змаганні представляла Мирослава Райковська. Наша учениця успішно пройшла всі етапи змагання та на основі загальної суми балів здобула І місце. За перемогу в конкурсі Мирослава Райковська нагороджена дипломом управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації. Підготували переможницю викладач професійно-теоретичної підготовки Олена Василівна Вільчинська та майстер виробничого навчання Анна Дмитрівна Босюк.
DSC_0146 DSC_0133

DSC_0132 DSC_0070

Мирослава – одна з найкращих учениць училища, має високий рівень знань з усіх предметів. Крім того, учениця активно працює в команді учнівського самоврядування і успішно реалізовує спільні проекти. За час виробничої практики в кафе «Luigi» м. Бердичева отримала лише схвальні відгуки від наставників. Навіть відпочивати Мирослава вміє творчо, тому із задоволенням грає у виставах театрального гуртка. Учениця цікавиться громадським життям училища: бере участь у різноманітних заходах, підтримує Всеукраїнські акції та флешмоби, спрямовані на розвиток культури і мистецтва.
Мирослава представлятиме Житомирську область у заключному етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійно-технічної освіти з професії «Кухар», який відбудеться наприкінці весни у м. Дніпро. Наш навчальний заклад пишається досягненнями своїх учнів і бажає нових перемог. Нагадаємо, що у грудні 2017 року випускниця ДНЗ «Бердичівське ВПУ» Анастасія Богун здобула перемогу на Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності “WORLDSKILLS UKRAINE” у номінації «Кулінарне мистецтво».