У ДНЗ «Бердичівське ВПУ» атестуються кондитери

22 січня 2019 року в державному навчальному закладі «Бердичівське вище професійне училище» проводилась атестаційна експертиза професії «Кондитер». Учні випускної групи 9-11 К виконували комплексні кваліфікаційні завдання, які відповідають вимогам кваліфікаційної характеристики кондитера 3-го розряду.
Випускники готували вироби з різних видів тіста: дріжджового, бісквітного, пісочного та пряничного. Зокрема, Крижанівська Олена презентувала торт «Наполеон», Павлічук Марія зробила «Медовик», а Римар Лілія відзначилась відмінним приготуванням заварних булочок із заварним кремом у вигляді крокенбуш. Контролювала хід виконання робіт учнями майстер виробничого навчання Шумельчик Зорина Юліївна, яка займалася підготовкою майбутніх кваліфікованих робітників упродовж року.
50519281_278329272848897_8335227316061863936_n 50294440_241542896769501_1481431265176453120_n
50641952_1432772080191993_7951322969978961920_n 50545000_2131719250218251_1016657267639975936_n

Оцінювала якість виконання кондитерських виробів експерт з атестації професії «Кондитер», методист НМК ПТО в Житомирській області Малінкіна Ніна Павлівна. Позитивні відгуки про солодку творчість учнів 9-11 К висловили й інші експерти атестації: Осіпчук Святослав Петрович (шеф-кухар кафе «Луїджі»), Шуцький Роман Валерійович та Ольшевська Ганна Миколаївна (шеф-кухарі мережі закладів «Єдина Карта»).
Атестація ще раз показала, що випускники училища мають високий рівень підготовки з обраної професії і залюбки готові радувати всіх смачними солодощами.
50682915_282194242459712_8144873192977072128_n (1) 50906897_281640239121791_230576199754055680_n