22 січня 2019 року в державному навчальному закладі «Бердичівське вище професійне училище» проводилась атестаційна експертиза професії «Кондитер». Учні випускної групи 9-11 К виконували комплексні кваліфікаційні завдання, які відповідають вимогам кваліфікаційної характеристики кондитера 3-го розряду.
Випускники готували вироби з різних видів тіста: дріжджового, бісквітного, пісочного та пряничного. Зокрема, Крижанівська Олена презентувала торт «Наполеон», Павлічук Марія зробила «Медовик», а Римар Лілія відзначилась відмінним приготуванням заварних булочок із заварним кремом у вигляді крокенбуш. Контролювала хід виконання робіт учнями майстер виробничого навчання Шумельчик Зорина Юліївна, яка займалася підготовкою майбутніх кваліфікованих робітників упродовж року.
Оцінювала якість виконання кондитерських виробів експерт з атестації професії «Кондитер», методист НМК ПТО в Житомирській області Малінкіна Ніна Павлівна. Позитивні відгуки про солодку творчість учнів 9-11 К висловили й інші експерти атестації: Осіпчук Святослав Петрович (шеф-кухар кафе «Луїджі»), Шуцький Роман Валерійович та Ольшевська Ганна Миколаївна (шеф-кухарі мережі закладів «Єдина Карта»).
Атестація ще раз показала, що випускники училища мають високий рівень підготовки з обраної професії і залюбки готові радувати всіх смачними солодощами.