Методична секція бібліотечних працівників ПТНЗ області “Роль бібліотеки ПТНЗ у формуванні професійної компетентності робітничих кадрів для задоволення потреб економіки країни”

IMG_20180503_101836 IMG_20180503_130632
03 травня 2018 року на базі училища відбулась методична секція бібліотечних працівників ПТНЗ області на тему: “Роль бібліотеки ПТНЗ у формуванні професійної компетентності робітничих кадрів для задоволення потреб економіки країни”.
В роботі семінару розглядались питання про участь бібліотеки ПТНЗ у набутті професійного становлення і майстерності учнівської молоді, підвищення професійної компетентності робітничих кадрів шляхом застосування інформаційних технологій, інформаційно-бібліографічне забезпечення знань учнів з робітничих професій.
У бібліотеці училища систематично проходять заходи, спрямовані на підвищення інтересу до професій з використанням новітніх інформаційних джерел в роботі.
В рамках семінару учасники відвідали літературний мікс, підготовлений бібліотекарем Валентиною Миколаївною Савчук за участю учнівського активу бібліотеки “Всі професії важливі – обирай на смак”.
Під час підведення підсумків роботи обласної методичної секції були узагальнені робочі матеріали.