Атестація професій “Кухар; пекар”

Згідно наказу житомирської облдержадміністрації МОН України від 2 листопада 2017 року № 252 “Про атестацію навчальних закладів освіти” в училищі з 20.11.2017 р. по 24.11.2017 р. була проведена атестаційна експертиза у сфері професійно-технічної освіти з професій “Кухар; пекар”.
Постійне оновлення змісту професійно-технічної освіти та організації освітнього процесу до сучасних науково-технічних досягнень потребує нових підходів до оцінювання результатів професійно-технічного навчання.
Атестація визначає спроможність навчального закладу здійснювати освітню діяльність на рівні державних стандартів. Для проведення атестаційної експертизи розроблений пакет комплексних кваліфікаційних завдань (ККЗ) з метою визначення рівня професійної підготовки, готовності випускників самостійно виконувати виробничі завдання відповідного рівня кваліфікації.
eW0WibvOr24 Слайд2

ККЗ виконувались учнями групи 15КП з теоретичної і практичної підготовки. Завдання охоплювали предмети: технологія приготування їжі з основами товарознавства, устаткування підприємств харчування, гігієна та санітарія виробництва, охорона праці; облік, калькуляція і звітність; технологія хлібопекарського виробництва, устаткування хлібопекарського виробництва, сировина і матеріали. ККЗ з професійно-теоретичної підготовки показали знання програмного матеріалу з професії, а практична частина вміння застосувати їх при виконанні робіт.
Слайд3 Слайд4
Професійно-практична робота відповідає вимогам кваліфікаційної харктеристики. До ККЗ входило практичне виконання робіт з випікання хлібо-булочних виробів різних видів.
Учні справились з завданнями про що свідчать готові вироби.
ux3P4ZVIji4 Слайд1