Ми очолили список найкращих

З 6 по 28 грудня 2016 року проходив ІІ етап ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості. Цього року він був присвячений 100-річчю утворення Української Центральної Ради та проголошенню Української Народної Республіки.
Умови конкурсу передбачають виконання творчих робіт у двох номінаціях – «Література» та «Історія України і державотворення». ДНЗ «Бердичівське ВПУ» подало на розгляд журі роботи, які стали найкращими за підсумками училищного етапу конкурсу.
Учениця І курсу Шакула Вікторія представила свою поезію «Лист до запитання», а учень ІІ курсу Ільченко Дмитро виклав результати своїх пошуків у дослідницькій роботі «Бердичів в період Української революції». Допомагали учням в підготовці та належному оформленні конкурсних робіт викладачі училища Ружанцева Галина Степанівна та Блізніченко Юлія Олександрівна.
На думку компетентного журі роботи учнів ДНЗ «Бердичівське ВПУ» визнані одними з найкращих і направлені для участі в заключному етапі конкурсу. Наші конкурсанти продемонстрували багатогранність своєї творчої майстерності, ерудованість у питаннях історичного минулого і сучасності рідного краю, вміння висловлювати думки і почуття, критично мислити, проявили патріотизм та свою принципову громадянську позицію. Для учнів висока відзнака їх здібностей, безумовно, стане поштовхом для досягнення нових вершин в улюбленій справі.
шакула на ми серед кращих GX-n3p_IVOg