Конкурс фахової майстерності з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва»

Здобувач освіти ДНЗ «Бердичівське ВПУ» групи 32ТС Антон Кондратюк посів ІІ місце у фінальному (обласному) етапі конкурсу фахової майстерності з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» серед закладів фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти Житомирської області. Підготував учасника майстер виробничого навчання Володимир Фурзіков.

Конкурсанти демонстрували знання з будови, принципу роботи та регулювань тракторів, правил дорожнього руху, практичного виконання комплектування орного агрегату та його роботи в загінці.

Захід відбувся 20 квітня 2024 року на базі Житомирського агротехнічного фахового коледжу. Організатори поставили за мету не просто підвищити рівень практичної підготовки здобувачів освіти, а й популяризувати професію механізатора, щоб молодь усвідомлено обирала майбутній фах і робила свій внесок у майбутнє України.

Вітаємо нашого учасника та його наставника з новим досягненням! Пишаємось, що в нашій команді є справжні професіонали, які обожнюють свою професію, прагнуть удосконалювати майстерність і ділитися цінним досвідом.