Екскурсія професійного спрямування

26 березня 2024 року здобувачі освіти ДНЗ «Бердичівське ВПУ», які опановують професію «Тракторист-машиніст с/г виробництва. Водій автотранспортних засобів категорії «С». Слюсар з ремонту с/г машин та устаткування», відвідали підприємство ТОВ “Сігнет-Центр” в с.Андрушки Попільнянської громади. Організували екскурсію професійного спрямування майстри виробничого навчання Лілія БАБИЧ і Володимир ФУРЗІКОВ, а також класний керівник групи 36 ТС Юлія БЛІЗНІЧЕНКО.

Розпочалось знайомство з «Сігнет-Центр» вступним інструктажем з техніки безпеки, який провела для молоді інженер з охорони праці Тетяна ДАНИЛЮК. Інспектор з кадрів Катерина ЩОКІНА описала основні види діяльності компанії, умови працевлаштування, проходження виробничої практики і вимоги до працівників, надала перелік відкритих вакансій. Катерина Василівна супроводжувала групу упродовж усієї екскурсії, консультувала, відповідала на всі питання.

Одним з напрямів діяльності «Сігнет-Центр» є надання елеваторних послуг. Детально про роботу сучасного елеватора розповів учасникам екскурсії старший майстер Ігор КЕБА, а з лабораторією ознайомила її завідувачка Леся МЕЛЬНИЧЕНКО. Працівниці лабораторії показали, як визначається вологість, засміченість і зараженість продукції.

Основна частина екскурсії відбувалась в тракторному та автомобільному парках. Надзвичайно цікаво і змістовно про улюблену роботу розказав молоді сервісний інженер Сергій КОРЖОВ. Здобувачі освіти училища дізналися багато інформації про сучасну сільськогосподарську техніку, основні проблеми, які виникають під час її експлуатації, отримали рекомендації щодо ремонту тракторів та інших сільськогосподарських машин.

ДНЗ «Бердичівське ВПУ» щиро вдячне колективу ТОВ «Сігнет-Центр» за професійне проведення екскурсії підприємством. Сподіваємось, що наші майбутні випускники училища, дослухаються до слушних порад досвідчених аграріїв та використовуватимуть цінні рекомендації у навчанні та роботі.

#Cygnet_Agrocompany

Професійна освіта Житомирщини