Навчально-практичний вебінар обласної методичної секції педпрацівників автомобільного транспорту та механізації сільського господарства

19 березня 2024 року на базі ДНЗ «Бердичівське вище професійне училище» відбувся навчально-практичний вебінар обласної методичної секції педпрацівників автомобільного транспорту та механізації сільського господарства на тему «Розвиток цифрових компетентностей педагогів ЗП(ПТ)О в умовах діджиталізації».

Презентувала навчальний заклад директорка училища Тетяна ПОЛІЩУК.

Учасники секції переглянули та обговорили відеофрагмент уроку з предмета Технології виконання с/г та інших механізованих робіт на тему «Посів кукурудзи», проведений викладачем Юрієм КОЗИРЕНКО.

Методистка ДНЗ «Бердичівське ВПУ» Тетяна ГУМБЕРТ виступила з презентацією «Підвищення кваліфікації як важливий чинник ефективної професійної діяльності педагогічних працівників ЗП(ПТ)О».

Викладач Михайло ЦЕГЕЛЬНИК (ДНЗ «Бердичівське ВПУ») поділився досвідом щодо особливостей підготовки кваліфікованих робітників з професій автомобільного транспорту та механізації сільського господарства за змішаною та дистанційною формами навчання.

Систему роботи фахової методичної комісії ДНЗ «Бердичівське ВПУ» презентувала голова МК механізації с/г виробництва, автомобільного транспорту та підприємництва Тетяна РУЖАНЦЕВА.

Юрій ПЕШКО (ОПЛ) розповів про реалізацію сучасних освітніх практик у професійній діяльності педагогів ЗП(ПТ)О.

Педагогічні працівники ЗП(ПТ)О Юрій ПЕШКО (ОПЛ), Денис ТЕРЕЩУК (ЖППЛ), Олександр ХОМЕНКО (ГВПУНТ) та Лілія БАБИЧ (ДНЗ «БВПУ»), які атестуються у 2024 році, презентували свою систему викладання та досвід роботи.

Підсумки вебінару підбили керівник секції Анатолій Пасічник та методист НМК ПТО у Житомирській області Олександр ЛАВРЕНЧУК.