Вистава “Життя”

13 березня 2024 року здобувачі освіти та педагогічні працівники ДНЗ «Бердичівське ВПУ» завітали до музично-драматичного театру на Європейській, де відбувся показ вистави «Життя» молодіжного театру «Ідейники». На сцені розгорнулось неймовірне дійство, яке поєднало в собі сучасну трагічну реальність та метафоричну концепцію осмислення життя. В основу покладено більше дев’яноста трагічних дитячих історій, що відбулися під час повномасштабного вторгнення росії на територію України у 2022 році. Особливо потужним був жест з проливанням крові на білосніжну сукню героїні. Вистава торкнулася душі кожного глядача, викликала жваве обговорення крізь сльози. Крім естетичного задоволення всі відвідувачі театру мали змогу підтримати наших Захисників – поповнити скриньки для донатів.

Одночасно в театрі проходила виставка картин бердичівських художників. Сюжети всіх малюнків об’єднувала тема України, самобутності та любові до природи, а також шевченківські мотиви.

Вдячні музично-драматичному театру на Європейській за можливість переглянути таку емоційно-насичену виставу, насолодитися професійною грою молодих акторів та помилуватися чудовими картинами.