Міжнародний день кухаря і кулінара.

20 жовтня – особливий день для ДНЗ «Бердичівське ВПУ», бо сьогодні ми разом з усім світом відзначаємо Міжнародний день кухаря і кулінара. Вже не секрет, що для того, щоб стати хорошим кухарем, необхідно не тільки любити готувати, але й пройти спеціальне навчання. А наше училище за багато років роботи підготувало не одне покоління професійних кухарів, які своєю майстерністю, талантом, наполегливістю та працелюбністю розвивають кулінарне мистецтво не тільки в Україні, а й за кордоном.

Сьогодні наші кухарі зробили все, щоб цей день був цікавим, корисним та насиченим: здобувачів освіти та працівників училища частували стравами святкового меню. Готувала для гостей майстер виробничого навчання Ірина ЗАЛОЗНА разом з своїми надійними помічниками. Викладачка професійно-теоретичної підготовки, класний курівник групи 23 К, Ірина ПЕРЕТЯТЬКО провела для своїх вихованців тематичну виховну годину, де розкрила всі можливості обраного фаху, а для мотивації та натхнення розповіла про відомих кулінарів світу. На допитливих здобувачів освіти в бібліотеці чекала виставка літератури, яка стане в нагоді справжнім професіоналам. Першокурсники, які тільки розпочали опановувати професію «Кухар; офіціант», радо долучилися до організації свята і допомагали своїм наставникам.

Вітаємо УСІХ кухарів з професійним святом! Бажаємо неймовірно смачних кулінарних шедеврів і заслуженої подяки від клієнтів. Нехай кожен рецепт буде вдалим, а кожна страва, яку ви готуєте, — дивовижною. Не припиняйте удосконалювати свої вміння та навички. Готуйте з любов’ю і успіх неодмінно до вас завітає!