Виховний захід-привітання “На захисті Вітчизни ми стоїмо!”

29 вересня в ДНЗ «Бердичівське ВПУ» були організовані заходи з нагоди Дня захисників і захисниць України та Покрови Пресвятої Богородиці. В актовій залі училища проведено виховний захід-привітання “На захисті Вітчизни ми стоїмо!”, під час якого відбулася зустріч з військовим, батьком нашого здобувача освіти, Великобратом Романом Володимировичем, який захищає нашу країну від ворога. Роман Володимирович на кілька днів приїхав у відпустку до родини і завітав до нашого навчального закладу, щоб поспілкуватися з молоддю.
Ми завжди шанували і шануємо тих, хто мужньо і героїчно боронив рідну Україну від злостивих посягань: і в часи козаччини, і під час фашистської навали. Особливо гостро відчуваємо ми вдячність до воїнів-захисників і зараз – під час російської агресії. У важкий для країни час українці вкотре довели, що в їхніх жилах тече кров вільних і мужніх козаків. Тисячі людей живим щитом стали між ворожою силою на Сході та мирною Україною. Багато хто з них, на жаль, віддав за нашу свободу своє життя. Емоційне піднесення у здобувачів освіти викликав перегляд відеопрезентації «Герої незламної України», про загиблих воїнів-захисників України, випускників закладу. Хвилиною мовчання вшанували їх пам’ять.
Великобрату Роману Володимировичу та його побратимам здобувачі освіти передали листи-привітання і обереги, виготовлені і написані власноруч. У цей день хочеться побажати усім воїнам-захисникам міцного здоров’я, сили духу і мужності, щоб вистояти. А Україні – перемоги та мирного неба. Нехай Покрова Пресвятої Богородиці береже мир та спокій у нашій державі!