Міжнародний день миру

21 вересня у світі відзначають Міжнародний день миру. Цього дня проводиться багато заходів, які покликані нагадати усім про нашу спільну відповідальність у збереженні миру на Землі, про важливість миру як найціннішого досягнення людства.
Значення миру сьогодні усвідомлює кожен українець, адже щохвилини наш народ розплачується за єдине бажання – жити під мирним небом своєї країни.
Тема миру також сьогодні була панівною у нашому училищі. Здобувачі освіти ДНЗ «Бердичівське ВПУ» стали активними організаторами і учасниками цікавих просвітницьких та творчих акцій, обговорювали на заняттях проблеми війни та миру, а також старанно намагалися візуалізувати свої мрії, адже кожна мрія нам дається разом з силами, необхідними для її здійснення.
Проте, мир – це не тільки відсутність війни. Це також взаєморозуміння, терпимість та повага до інших людей. Наші здобувачі освіти стали учасниками тренінгу, на якому опанували навички миробудування та безконфліктного спілкування в колективі, шукали оптимальні шляхи виходу з найпоширеніших конфліктних ситуацій, адже мир має бути у всіх сферах життя людини.
Цей день ще раз нагадав, що мир починається з кожного з нас. Ми обов’язково переможемо і зможемо знову побачити мирне небо!