ТИЖДЕНЬ З ПРОФЕСІЇ “КУХАР”

Останній тиждень березня в ДНЗ «Бердичівське ВПУ» був присвячений професії «Кухар». Усі заходи тижня були спрямовані на поглиблення теоретичних знань та удосконалення практичних навиків молоді, яка обрала цей фах. Майстрині виробничого навчання Лариса Павлівна Слободенюк та Надія Володимирівна Побережець частували охочих смачною випічкою. Анна Дмитрівна Босюк в групі 22 КП провела відкритий урок виробничого навчання на тему: Приготування натуральної січеної та котлетної маси з різних видів м’яса та напівфабрикатів з них. Викладачка предметів професійно-теоретичної підготовки Ірина Ігорівна Перетятько показала майстер-клас приготування дерунів і провела відкритий урок «Національні страви української кухні». А ще здобувачі освіти взяли активну участь в конкурсі на краще фото улюбленої страви, подбали про цікаве тематичне оформлення кабінетів та навчальної лабораторії. Задоволення від роботи наших кухарів отримав весь колектив училища.