Фініш – новий старт

23 та 24 червня 2022 року здобувачі освіти державного навчального закладу «Бердичівське вище професійне училище» групи 19 КП, які навчалися за професією «Кухар; Пекар» складали державну кваліфікаційну атестацію. 23 червня виконували практичну кваліфікаційну роботу, а 24 червня 2022 року відбувся захист дипломних робіт. Захист проходив у змішаному форматі. Вперше здобувачі освіти, які знаходяться за межами України, проходили  захист дипломних робіт онлайн на платформі Google Meet.

Державний кваліфікаційний іспит продемонстрував високий рівень професіоналізму. Здобувачі освіти, не зважаючи на труднощі та виклики сьогодення за роки навчання,  опанували навичками за омріяним фахом, а тепер сміливо йдуть  реалізовувати свої мрії.

Сьогодні ми не можемо дозволити собі влаштовувати масштабні святкові гуляння, коли війна, а цвіт та сила нації ціною свого життя не дають ворогові знищити Україну та українців, коли мир та спокій тримається завдяки безприкладній звитязі українського війська. Легкої Вам дороги, чистого, мирного неба і прекрасного майбутнього, дорогі наші випускники!