Перемога за нами!!!

14 грудня 2021 року наші здобувачі освіти взяли участь в обласному етапі ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та XІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

У зв’язку з карантинними обмеженнями конкурси проводилися онлайн з використанням дистанційних технологій. За перемогу змагалися конкурсанти із 17-ти закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

Конкурс з української мови імені Петра Яцика складався з двох видів завдань: тестування та творчої роботи. Мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка полягав у виконанні рукописної творчої роботи. Завдання конкурсу учасники отримали перед початком роботи шляхом демонстрації на екрані.

Усі конкурсанти почали виконувати завдання одночасно. Журі фіксувало час початку та закінчення виконання завдання.

За результатами ІІІ (обласного) етапу ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О області здобувач освіти І курсу групи 33 ТФ Денис Татарінов посів ІІ місце.

За результатами ІІІ (обласного) етапу ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О області здобувачка освіти ІІ курсу групи 20 КП Вікторія Юрчишина теж посіла ІІ місце.

Колектив училища щиро вітає переможців та викладача Юлію Олександрівну і висловлює подяку викладачам Лілії Олександрівні Бабич, Дмитру Олександровичу Оленюку, Ірині Василівні Лесько за організаційний та технічний супровід. Бажаємо нових досягнень, оптимізму й невичерпної енергії.