З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ!

Щороку в третю неділю листопада в Україні відзначають День працівників сільського господарства. Це свято дбайливих господарів, які щодня вирішують безліч аграрних справ, забезпечуючи не тільки потужність економіки держави, а й життєдіяльність усього суспільства.

Напередодні свята директорка ДНЗ «Бердичівське ВПУ» Тетяна Петрівна Поліщук, старший майстер училища Анатолій Миколайович Черепан та представник учнівського самоврядування Андрій Горовий привітали з професійним святом очільників сільськогосподарських підприємств Семенівської ОТГ, з якими ми робимо спільну справу – забезпечуємо розвиток аграрної галузі країни.

Наше училище у тісній та багаторічній співпраці з директором ПСП «Полісся-С» Володимиром Анатолійовичем Біликом, старостою села Великі Низгірці Анатолієм Антоновичем Біликом, директором ПП «Климчук» Миколою Петровичем Климчуком, директоркою СФГ «Агро-Степ» Марією Михайлівною Волковою допомагає опановувати  улюблену професію кваліфікованим робітникам сільського господарства.

Тож сьогодні вітаємо всіх колег з професійним святом! Бажаємо міцного здоров’я, злагоди, невичерпних життєвих сил і нових здобутків! Хай під мирним небом України щедро колосяться ниви, у родинах панує достаток і добробут, а в серці кожного – щастя, радість і впевненість у завтрашньому дні! Нехай Ваша праця стане прикладом успішності для майбутніх поколінь, які будуть гідно жити і працювати в Україні.

Добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків!