Звітуємо про досягнення

Червень… Усі мріють про відпочинок, але здобувачі освіти закладів професійної (професійно-технічної освіти) освіти ще творчо працюють.

Відповідно до плану спільних заходів Департаменту освіти і науки Житомирської облдержадміністрації на 2021 рік 09 червня відбулась звітна онлайн-конференція лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

Голова учнівської ради училища Вікторія Юрчишина презентувала системну роботу творчої і дружної команди: ради училища, ради гуртожитку, ради музею та ради бібліотеки, спрямовану на формування соціальної активності та громадянської самосвідомості молоді. Самостійна діяльність здобувачів освіти у 2020-2021 році сприяла розвитку талантів, здібностей та творчих можливостей учасників освітнього процесу.

Хоч попереду канікули, але лідери створили перспективний план на наступний навчальний рік і з новими силами будуть втілювати задумане, щоб плекати нові враження. Адже прекрасне життя починається з прекрасних думок.