Обласна методична секція педагогічних працівників харчової промисловості, торгівлі, громадського харчування

22 лютого 2021 року відбулось онлайн-засідання обласної методичної секції педагогічних працівників харчової промисловості, торгівлі, громадського харчування, плодоовочівництва та дослідницьких професій. Викладачі ДНЗ «Бердичівське ВПУ» Сергій Вікторович Васильчук , Лариса Павлівна Слободенюк та майстер виробничого навчання Анна Дмитрівна Босюк презентували колегам свій досвід проведення відкритих уроків, майстер-класів з освітніх компонентів та предметів професійно-теоретичної підготовки і виробничого навчання професій «Кухар», «Офіціант», «Кондитер», «Цукерник». Доповідачі охарактеризували ефективні форми і методи роботи, які використовують під час уроків, а також особливості організації дистанційного навчання з професій.