День Святого Валентина

14 лютого – день Святого Валентина – покровителя усіх закоханих. В цей день закохані цілого світу стараються зробити щось приємне для своєї другої половинки, щоб цей день запам’ятався надовго чимось хорошим і позитивним.

А здобувачі освіти нашого училища в цей день також захотіли відчути  в душі краплинку щастя і радості.

До Дня Святого Валентина класний керівник Ружанцева Тетяна Георгіївна провела в групі 20К відкриту виховну годину у формі розважально-виховної гри «Хто зверху?»

Мета заходу: Пропагувати в підлітків ідею гендерної рівності, виховувати почуття колективізму, відповідальності за доручену справу та  вміння працювати в команді.

Організатори і ведучі підготували для дівчат і хлопців цікаві конкурси, змістовні запитання,  в яких здобувачі освіти показали свої як інтелектуальні, так і творчі здібності,

Захід пройшов цікаво, змістовно, активно. Група була поділена на команди хлопців і дівчат. Перемогли дівчата, але позитивні враження одержали всі.

Свято виявилось напрочуд гарним, всім навіяло хороші почуття і позитивні емоції. А під кінець свята всі присутні були нагороджені солодкими подарунками, створюючи гарний настрій та приємний спогад. 

Хай в всесвітній день кохання,
 Не покине вас бажання
 Дарувати всім любов,
 Двічі, тричі, знову й знов.