Вебінар викладачів предметів гуманітарної підготовки закладів П(ПТ)О області

10 грудня 2020 року на освітній платформі «Класна оцінка» відбувся вебінар викладачів предметів гуманітарної підготовки закладів П(ПТ)О області за темою: «Впровадження технологій дистанційного навчання як частини цілісного розвитку професійної компетентності викладача».
У онлайн-засіданні взяли участь викладачі 20 закладів професійної ( професійно-технічної) освіти.
Вебінар розпочала методист НМК ПТО у Житомирськй області Таліна Ковальчук , яка ознайомила учасників зібрання з документами МОН України щодо деяких питань проведення ХХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та ХХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості у номінації «Література» в умовах дистанційного навчання.
Про сучасні підходи у викладанні зарубіжної літератури розповіла Наталія Козаченко, викладач ДНЗ «Малинський професійний ліцей».
Власним успішним досвідом впровадження моніторингу та навчальних досягнень здобувачів з української мови засобами систем дистанційного навчання, зокрема за допомогою інструментів освітньої платформи Human School, поділилася Юлія Блізніченко, викладач ДНЗ «Бердичівське вище професійне училище».
Рекомендації щодо використання відеоінструментів Skype, Zoom, виконання завдань на платформах Googleclassromm, Moodle прозвучали у виступі Тамари Першко, викладача ДНЗ «Житомирське вище професійне технологічне училище».
Підсумки вебінару підвела керівник методичної секції викладачів предметів гуманітарної підготовки Галина Яценюк.

З сайту НМК ПТО в Житомирській області