Обговорення застосування сучасних технологій

25 листопада 2020 року відбулося засідання методичної комісії громадського харчування. Учасники засідання розглянули заплановані теми, провели аналіз пробних кваліфікаційних робіт з професії “Кухар 4 розряду” у групі 18КП та розробили систему заходів щодо вдосконалення системи викладання предметів професійного спрямування. Сергій Вікторович Васильчук виступив з доповіддю про хмарні технології, а Олена Василівна Вільчинська презентувала фотоальбом сучасної подачі та оздоблення страв. Змістовним був виступ Анни Володимирівни Босюк щодо особливостей застосування технології активізації освітнього процесу у закладах професійно (професійно-технічної) освіти. Члени МК також обговорювали питання педагогічної майстерності як умови ефективності роботи з розвитку здібностей здобувачів освіти. Ділилися досвідом про різні методи та прийоми стимулювання та активізації навчальної діяльності здобувачів освіти.