Вебінар обласної методичної секції педагогічних працівників харчової промисловості

 20 жовтня 2020 року при Навчально-методичному кабінеті професійно-технічної освіти у Житомирській області у формі вебінару проведено засідання обласної методичної секції педагогічних працівників харчової промисловості, торгівлі, громадського харчування, плодоовочівництва та дослідницьких професій на тему «Впровадження та поширення перспективного педагогічного і виробничого досвіду, елементів дистанційного навчання в освітній процес».
    Розпочала вебінар і анонсувала тему та зміст питань, які винесені на обговорення, методист НМК ПТО Малінкіна Н.П.
    Практичні поради щодо використання Інтернет-технологій при організації дистанційного навчання надав Богдан Сербин, методист НМК ПТО.
    Про використання можливостей платформи MOODLE для навчання педагогічних працівників створенню дистанційних курсів з навчальних предметів розповіла методист НМК ПТО Анастасія Євгеньєва.
    Людмила Дмитрівна Масан поділилася досвідом роботи з впровадження інноваційних педагогічних та виробничих технологій з приготування страв для здорового харчування здобувачів освіти під час освітнього процесу.
    Лариса Павлівна Слободенюк розповіла про упровадження елементів дуальної форми навчання у підготовку робітничих кадрів в освітній процес з професії «Цукерник» на ПрАТ «Житомирські ласощі».
    У підведенні підсумків вебінару брали участь керівник секції Подзярей Л.В. та відповідальна методист НМК ПТО Малінкіна Н.П.