26 червня 2025 року у ДНЗ “Бердичівське вище професійне училище” в групі 23К з професії «Кухар» відбулася поетапна кваліфікаційна атестація на присвоєння робітничої кваліфікації “Кухар 4 розряд”.
Здобувачі освіти продемонстрували свої професійні вміння та навички, виконуючи практичні завдання згідно з вимогами кваліфікаційної характеристики. Під час атестації учасники представили різноманітні страви, застосовуючи сучасні кулінарні технології, оригінальні рецептурні рішення та естетичне оформлення.
На заході були присутні методисти Навчально-методичного кабінету ПТО у Житомирській області Таліна КОВАЛЬЧУК та Богдан СЕРБИН, які відзначили старанність учнівської молоді, професіоналізм у виконанні робіт та зростання практичних компетентностей.
Підготовку здобувачів освіти до атестації здійснювала майстер виробничого навчання Ірина ЗАЛОЗНА, яка супроводжувала кожного свого вихованця на шляху формування кулінарної майстерності.
Щиро вітаємо майбутніх кухарів із черговим професійним досягненням та бажаємо натхнення у подальшому розвитку в обраній справі!

