Атестаційна експертиза професії «Кухар; офіціант»

З 22 до 25 січня 2024 року в державному навчальному закладі «Бердичівське вище професійне училище» проводилась атестаційна експертиза професії «Кухар; офіціант». Під час роботи експерти перевіряли навчально-плануючу документацію, методичну і кадрову роботу, матеріально-технічну базу, теоретичні знання здобувачів освіти, а також практичні навики з професій.

Здобувачі освіти випускної групи 20 К виконували комплексні кваліфікаційні завдання, які відповідають вимогам кваліфікаційної характеристики з професії «Кухар; офіціант». Оцінювали якість робіт та перевіряли навики майбутніх кваліфікованих робітників професійні експерти Каркаус О.Л. , Шумельчик З.Ю.,Бєлозьорова В.М, Клименюк Р.Б., Дзюба В.Д. Під час виконання завдань професійно-практичної підготовки особливим професіоналізмом у приготуванні страв та оригінальною подачею відзначилися Петренко Марія, Шуляківський Іван та Кулибаба Євген. Атестація ще раз показала, що випускники нашого училища мають високий рівень підготовки з обраної професії і залюбки готові радувати всіх смачними стравами.