Всеукраїнський тиждень професійної освіти, який проходить у рамках Європейського року навичок з 22 по 26 травня 2023 року, у Державному навчальному закладі «Бердичівське вище професійне училище» розпочався з конкурсу професійної майстерності з професії «Кухар» серед здобувачів освіти групи №21-К під керівництвом майстра виробничого навчання Побережець Н.В. Тема конкурсу «Приготування гарячих страв з сиру».
На конкурс майбутніми кухарями були представлені такі страви:
– Запіканка з сиру;
– Кільця сирні;
– Сирники по-київськи;
– Зрази сирні з чорносливом;
– Сирники;
– Пудинг з сиру;
– Кекс сирний.
Здобувачі освіти отримали професійні навички, новий досвід та задоволення від дегустації страв.