Конкурсу професійної майстерності з професії «Кухар»

Всеукраїнський тиждень професійної освіти, який проходить у рамках Європейського року навичок з 22 по 26 травня 2023 року, у Державному навчальному закладі «Бердичівське вище професійне училище» розпочався з конкурсу професійної майстерності з професії «Кухар» серед здобувачів освіти групи №21-К під керівництвом майстра виробничого навчання Побережець Н.В. Тема конкурсу «Приготування гарячих страв з сиру».

На конкурс майбутніми кухарями були представлені такі страви:

– Запіканка з сиру;

– Кільця сирні;

– Сирники по-київськи;

– Зрази сирні з чорносливом;

– Сирники;

– Пудинг з сиру;

– Кекс сирний.

Здобувачі освіти отримали професійні навички, новий досвід та задоволення від дегустації страв.