Професія: 7412 “Цукерник”; 7412 “Кондитер”
Предмети, які викладає: Технологія цукеркового виробництва
Освіта: Вища. 1988, Київський технологічний інститут легкої промисловості. Кваліфікація – інженер-механік;
ДНЗ “Бердичівське вище професійне училище”. Кваліфікація – цукерник 3 розряду (2019); кондитер 3 розряду (2021).
Підвищення кваліфікації: 2020, Білоцерківський ІНПО. Курси підвищення кваліфікації для майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти
2022, SELFIE. “SELFIE 2021-2022, session 3” саморефлексія SELFIE
2022, Дія.Цифрова Освіта. Цифрограм для вчителів
Презентація професії “Цукерник”; “Кондитер”
Асортимент цукеркових виробів








