Слободенюк Лариса Павлівна

Професія: 7412 “Цукерник”; 7412 “Кондитер”

Предмети, які викладає: Технологія цукеркового виробництва

Освіта: Вища. 1988, Київський технологічний інститут легкої промисловості. Кваліфікація – інженер-механік;

ДНЗ “Бердичівське вище професійне училище”. Кваліфікація – цукерник 3 розряду (2019); кондитер 3 розряду (2021).

Підвищення кваліфікації: 2020, Білоцерківський ІНПО. Курси підвищення кваліфікації для майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти

2022, SELFIE. “SELFIE 2021-2022, session 3” саморефлексія SELFIE

2022, Дія.Цифрова Освіта. Цифрограм для вчителів

Презентація професії “Цукерник”; “Кондитер”

Асортимент цукеркових виробів

Електронний плакат “Види цукеркових мас”

Відливання цукеркових мас у крохмаль

Лінія виробництва вафельних пластів

Технологічний процес виготовлення різних видів печива

Формування цукеркових мас