Професія: 7412 “Цукерник”; 7412 “Кондитер”
Предмети, які викладає: Технологія цукеркового виробництва
Освіта: Вища. 1988, Київський технологічний інститут легкої промисловості. Кваліфікація – інженер-механік;
ДНЗ “Бердичівське вище професійне училище”. Кваліфікація – цукерник 3 розряду (2019); кондитер 3 розряду (2021).
Підвищення кваліфікації: 2020, Білоцерківський ІНПО. Курси підвищення кваліфікації для майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти
2022, SELFIE. “SELFIE 2021-2022, session 3” саморефлексія SELFIE
2022, Дія.Цифрова Освіта. Цифрограм для вчителів
Презентація професії “Цукерник”; “Кондитер”
Асортимент цукеркових виробів
![](http://3kutnik.org.ua/wp-content/uploads/2022/05/Слайд1-3-709x1024.jpg)
![](http://3kutnik.org.ua/wp-content/uploads/2022/05/Слайд2-1-709x1024.jpg)
![](http://3kutnik.org.ua/wp-content/uploads/2022/05/Слайд3-1-709x1024.jpg)
![](http://3kutnik.org.ua/wp-content/uploads/2022/05/Слайд4-709x1024.jpg)
![](http://3kutnik.org.ua/wp-content/uploads/2022/05/Слайд5-709x1024.jpg)
![](http://3kutnik.org.ua/wp-content/uploads/2022/05/Слайд6-709x1024.jpg)
![](http://3kutnik.org.ua/wp-content/uploads/2022/05/Слайд7-709x1024.jpg)
![](http://3kutnik.org.ua/wp-content/uploads/2022/05/Слайд8-1-709x1024.jpg)
![](http://3kutnik.org.ua/wp-content/uploads/2022/05/Слайд9-709x1024.jpg)