Конкурс кухарів

Відповідно до плану спільної роботи управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації, з метою виявлення і підтримки обдарованої молоді в системі профтехосвіті 05 березня 2014 року на базі Житомирського ВПТУ проходив ІІ етап Всеукраїнського конкурсу  фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Кухар».

Наш навчальний заклад представляла переможниця першого етапу училищного конкурсу, учениця ІІІ курсу групи 11 К Захаріна Вікторія. Вона презентувала журі рекламний ролик навчального закладу, де отримала високу оцінку.

Изображение 105

Конкурсантка достойно виконала теоретичну частину конкурсу, яка складалася з тестових завдань предметів професійно-теоретичної підготовки. 

 Найкращі результати Вікторія отримала при виконанні практичного завдання, а саме, приготування котлети «Марічка» зі складним гарніром та салату зі свіжих овочів та з курячого філе.

Изображение 083          За результатами конкурсу  Захаріна Вікторія посіла почесне ІІІ місце серед учнів професійно-технічних навчальних закладів області з професії «Кухар».

Изображение 121 МК 056